Bilder från utställningar!

Loke blev livrädd för de jättestora hundarna som ställdes ut i samma ring som de små Västgötarna. Han satt på sin bur och varvade det med att kräkas och att gå ut och hämta andan!

Saga kör lite peptalk med Loke innan det är dags!

Så går vi runt en enebärebuske... fast det fanns ingen enbuske, man skulle bara skutta runt i en ring tillsammans med alla andra unga hundar.

Men jag tyckte inte det var roligt idag... det var något konstigt med hela stämningen...

Här får man stå och vänta på sin tur att bli bedömd - det är ju en skönhetstävling det här!

Här står jag nu och domaren sitter och gör sin bedömning. Jag behöver växa på mig lite... Åsså var jag alldeles för väluppfostrad! Hur man nu kan vara det...

Nä, det känns skönt att det är över - nu vill jag ut och springa av mig lite!

Här står Bertil som fött upp mig och snackar med en kompis. Det var en himla väntan på att det skulle hända något!

Faktiskt fick man vänta och vänta så det var lika bra att sätta sig ner. Det var en konstig utställning med en domare som aldrig dömt västgötar förut. Det märktes kan jag tala om!

Jag var faktiskt helt slut av att kräkas och vara så himla nervös. Nästa gång vill jag vara ute när det är utställning! Säger jag bara!

Underbare Loke - bästa kompis i alla väder!!!

Så stolt så man nästan pöser över! Loke med sina nya, fina rosetter och sitt första cert!

Belöningen blev vaniljglass - det godaste som finns!

... tog snabbt jätteslut...!

Jodå, självklart fick Sten också glass!

Stolt Loke efter den jättestora utställningen i Göteborg!

Supersnygga Ernst med sina fina rosetter!

Världens goaste veteran!

Samlade rosett- och pokalskörden från Göteborg DOG SHOW 2012!

Bebisar fick inte vara med... men snart så är det min tur och kolla bara vad fint jag kan redan!

Wow, Selma ställer upp sig!

2:a plats - bra jobbat Selma!

Lika snygg som vanligt!

Snygg roset Loke!

Du är en så fin hund, Ernst!

Bra jobbat killen!

Här kommer bilder från utställningar vi varit på.

2012:
Vi startade med Göteborg Dog Show. En jätteutställning med massor att se och ta del av. Det var en rolig utställning. Men det fanns sådant vi blev väldigt fundersamma över också. Men det skriver vi mer om en annan gång. Här samlar vi bara roliga grejer.
Det var Sten och Loke som ställdes ut och Ernst fick vara med för första gången. Han fick omdömet exellent och ett HP. Han blev BIM-valp också och det var ju alldeles strålande för att vara första gången. Sten fick också exellent (vad annars) och blev andra bästa veteran. Bra jobbat av den gamle...
Loke var jätteduktig. Det var en inomhusutställning som han egentligen inte gillar och det var en väldig massa hundar av alla storlekar och det gillar han inte heller. Men han skuttade glatt runt i ringen och gjorde sitt allra bästa. Hela grejen kändes väldigt uppgjord och det var lite tråkig stämning. Många tyckte att domarbedömningarna var konstiga och att det var jättekonstigt att en så aggressiv hund vann- domaren kunde inte ens titta på hans tänder och ändå fick han fortsätta. Märkligt! Loke blev i alla fall en Very good hund och det var han verkligen. Nu blir det lite utomhusutställning för honom så han får glänsa ordentligt! 

Nu var Askersunds trevliga hundutställning över. Det gick jättebra för alla hundar vi ställde ut, vilka var Selma, Erns och Loke.
Loke vann denna gång excellent igen! Han var jätteduktig och vi börjar se att Loke tillhör dom större grabbarna nu.
Ernst vann excellent och kom på tredje plats bland hanjuniourerna. Han är en riktig snygging och väldigt lovande för framtiden. Lite mer vana bara och han måste lära sig att man inte kan leka överallt! Ibland måste man uppföra sig - jättetråkigt!
Selma - ja, vad ska man säga... Hela utställningsringen för Bassetar fick sig en riktigt rolig halvtimma! Selma vägrade gå, vägrade röra sig uppför rampen och ville bara stå stilla! En utställare var så snäll och gav oss ett annat koppel som man kunde "dra" Selma framåt i, men det funkade inte heller - någon hade gjutit fast henne i gräsmattan... Underbara lilla Selma - lite mer träning behövs där helt klart. Hon fick omdömet Very Good och kom tvåa bland juniorerna vilket måste ses som ett strålande resultat efter omständigheterna... Selma var lika glad när det var över!


2011:
Vi har varit på utställning i Västerås, Norrköping, Askersund och Växsjö.

Nu är utställningen i Askersund över för vår del. Loke tog sitt första cert! Han vann bland alla unghundar! Heja Loke!!
Sten hade det jobbigt med löptikar i vartenda hörn. Gräsmattan luktade alldeles för gott och det var svårt att lyfta den från marken och titta upp när han sprang. Men det går bättre nästa gång! Världens goaste hund är han ju fortfarande!

På utställningen i Västerås gick det jättebra för vår Sten. Han kom trea bland alla hanhundar och fick två fina rosetter. Tyvärr hade vi glömt kameran...
För Loke gick det inte lika bra den här gången. Men vi hoppas på bättre lycka nästa gång!

Nu är det november och vi har varit på hundutställning i Växjö. Det gick jättebra! Loke blev tredje bästa hane och det var första gången han ställdes ut i öppen klass. Han är egentligen lite för ung för det men klarade sig strålande. Exellent liten kille vi har.
Sten var på ett sprudlande humör. Han ställdes för första gången ut som veteran och han vann hela tjofset! Bästa veteran och en exellent kille det med! Det var jättekul på den här utställningen.


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.10 | 18:49

Fin bild Linnea

...
30.12 | 16:22

Du bara ringer mig och gör en beställning. Jag stickar i vilka färger och mönster du vill! 019-23 07 65 och det tar en vecka ungefär så har du dem.

...
30.12 | 02:40

Om man vil köpa dessa torgvantar.. Hur går man till väga då?

Med vänlig hälsning,
Jonna

...
13.01 | 00:10

Lilla Alma hälsar att hon fortfarande är en nyfiken liten tös som gärna lägger nosen i blöt.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS