Rum för rum tar vi oss fram...

Rum för rum tar vi oss fram...

Vi flyttade hit för åtta år sedan. Första året bodde vi bara här. Och vi slängde hur mycket som helst. Trasiga dörrar, köksskåp som hängde på sned, garderober utan hyllor... och gipsskivor - massor av gipsskivor...
I trädgården röjde vi undan en hel massa skrot och bråte.
Stallet gjordes rent och fint och vi målade.
Ett år gick fort.
Det blev dags att "ta itu" med huset. Och rum för rum tar vi oss fram. Nu har vi gjort färdigt barnens rum. Köket börjar ta form och bli som vi vill ha det. Vardagsrummet är färdigt och badrummet. Och hallen och ett sovrum till oss vuxna ska göras iordning.
Man får ta det bit för bit. Och försöka att inte stressa upp sig. Ibland önskar man att man kunde knäppa med fingrarna så var det färdigt. Men samtidigt är det en spännande resa att låta det få ta tid. Det växer fram något som man verkligen känner att man kan stå för och leva med i många år.
Vi försöker återanvända så mycket som det bara går. Blocket har blivit vår bästa kompis - där finns faktiskt allt man behöver!
Och ibland får man bara låta bli. Leva lite och göra annat. Så länge tillvaron fungerar till vardags kan man faktiskt stå ut med att vartenda rum inte ser ut exakt som man vill.
Vi försöker fotografera så mycket som vi kommer ihåg. Det är konstigt hur snabbt man glömmer hur något såg ut från början - innan man gjorde det iordning.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.10 | 18:49

Fin bild Linnea

...
30.12 | 16:22

Du bara ringer mig och gör en beställning. Jag stickar i vilka färger och mönster du vill! 019-23 07 65 och det tar en vecka ungefär så har du dem.

...
30.12 | 02:40

Om man vil köpa dessa torgvantar.. Hur går man till väga då?

Med vänlig hälsning,
Jonna

...
13.01 | 00:10

Lilla Alma hälsar att hon fortfarande är en nyfiken liten tös som gärna lägger nosen i blöt.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS